Stilangs ved Aulifeltet

Denne skogsturen begynner i Tårnvegen, men kan like gjerne begynne i en av de andre veiene på Aulifeltet som den passerer, som Steinlivegen, Granvegen eller Myrvegen. Den kan like godt begynne i Skredderstuvegen også.


Turen går i et variert terreng og er ikke alt for bratt, men nede ved Damstokkmyra er det ei lita kneik og så man jumpe over bekken fra myra. Etter å ha gått opp til åsen ovenfor Rånåsfoss, hvor turen også gjerne kan begynne, er det fin utsikt utover landskapet.


Fra skogsbilveien som går inn i skogen går stien opp mot Svarstadtjernet, men litt oppi hogstfeltet man passerer går en litt utydelig sti av til høyre, forbi et digert rotvelt og opp i skogen. Denne stien ender litt før man kommer til Svartstadtjernet.


Fra Svartadtjernet går stien videre på østsiden av tjernet til delet hvor stien tar av mot masta på toppen av Tandbergfjellet, men rundt hundre meter før det går en sti av mot høyre, som ender i Skredderstuvegen eller Myrvegen. Stiene går på kryss og tvers ved Aulifeltet på Tandbergfjellet.


Denne skogsturen er på 5 kilometer.

Flere poster i samme kategori